Jouw verhuis veilig verzekerd

Bereken, klik en sluit op 5 min af

Bereken je premie hier

Hoe werkt het?

Hoe sluit je je verzekering online af?

 • Stap 1
  Bereken je premie

 • Stap 2
  Bevestig & betaal

 • Stap 3
  Klaar! Je bent verzekerd.

Hoe je schade aangeven?

 • Stap 1
  Meld je aan

 • Stap 2
  Selecteer de verzekering waarvoor je je schade wil aangeven

 • Stap 3
  Vul het formulier in minder dan 5 minuten in & verstuur

Onze 6 principes

 • Uitgebreide waarborgen

  Onze verhuisverzekering is de meest uitgebreide op de markt. Kijk ook snel hier even voor een overzicht van onze waarborgen.

 • Erkend door de Belgische Kamer der Verhuizers

  Verzekerjeverhuis.be is partner van en erkend door de Belgische Kamer der Verhuizers (BKV). BKV is een beroepsorganisatie die ijvert voor kwalitatieve, correcte en professionele verhuizingen. Bekijk ook zeker onze verhuischecklist.

 • Onmiddellijke dekking

  Je dekking gaat in vanaf het moment dat je de premie voor je verhuisverzekering hebt betaald.

 • Onafhankelijke schaderegeling

  Kegels & Van Antwerpen is een 100 % onafhankelijke verzekeringsmakelaar. Zo ben je er zeker van dat je belangen correct worden verdedigd in geval van schade. Je hoeft zelf niet aan te kloppen bij de verhuisfirma, maar kan rekenen op een makelaar die je bijstaat.

 • Supersnelle uitbetaling

  Om je schade snel te kunnen vergoeden, vragen wij je om je aangifte en documenten digitaal in te dienen. (Zo denken we ook een beetje aan het milieu, nietwaar?). Wanneer je schadedossier volledig is, volgt de uitbetaling aan jou binnen de 5 werkdagen (ma-vrij).

 • Betaal niet te veel

  Bij Verzeker Je sluit je je verhuisverzekering volledig online af. Zo worden de administratiekosten tot een minimum beperkt en kan je rekenen op de scherpste premies. Daarnaast hebben we ook een samenwerking met UPPTEC, een digitaal schadeplatform, die waardebepalingen van je schade geautomatiseerd kan bepalen. Dit stelt ons in staat om jou betrouwbare en eerlijke waardebepalingen te bieden.

Onze waarborgen

Koop of huur inpakmateriaal van uw erkende verhuisfirma
om van de meeste uitgebreide waarborgen te genieten.Waarborg Voorwerpen ingepakt door verhuisfirma Voorwerpen die u zelf inpakt met verpakking van de verhuisfirma Voorwerpen die u zelf inpakt met eigen verpakkingsmateriaal
Verzekering erkend door Belgische Kamer der Verhuizers
Dekking vanaf premiebetaling, ongeacht of de verhuisfirma al betaald is
Geen beperkingen van de schadevergoeding per m3 of per kg
Dekking van verhuis door verhuizer alsook gebruikelijke onderaannemers
Waterschade, regenschade
Brandschade
Diefstal van een volledige container
Deuken, schrammen, krassen, breuk
Val van ladderlift of verhuiswagen
Val uit voertuig van derden
Schade door inpakken of uitpakken
Ongeval verhuiswagen
All-risk verzekering (ruimste waarborgen)
Diefstal met inbraak of geweld
Verdwijning, ontbrekend voorwerp
Schade aan niet-verpakte voorwerpen
Reeds bestaande schade of slijtage
Montage of demontage van meubels
Montage of demontage van elektrische toestellen ed.
Maximum dekking per verhuis € 250.000 € 250.000 € 250.000
Maximum dekking per voorwerp € 50.000 € 50.000 € 50.000
Vrijstelling bij privé verhuis Naar keuze: € 125, € 250 of € 500 € 500 Naar keuze: € 125, € 250 of € 500
Vrijstelling bij kantoorverhuis of meubelbewaring Naar keuze: € 250 of € 500 Naar keuze: € 250 of € 500 Naar keuze: € 250 of € 500
Veelgestelde vragen

In geval van schade word je vergoed op basis van de huidige waarde van het beschadigde of verloren voorwerp, onder aftrek van de vrijstelling en behandelingskost van 5% van de schadevergoeding (min. 25 euro/max 100 euro).

Tot 24 uur voor de ingangsdatum van de verzekering kan je kosteloos je verzekering annuleren of wijzigen. Indien je je verzekering wenst te wijzigen, dien je deze te annuleren en daarna opnieuw te boeken.

Wanneer je schade hebt, meld je je aan en geef je je schade aan op de verzekering die je hiervoor afsloot. Je kan ook steeds een mail sturen naar [email protected] met een beschrijving (en foto) van de schade. Meer informatie vind je bij schade aangeven.

Voor internationale verhuizen, verwijzen we graag door naar onze site moveglobal.be .

Je moet de waarde opgeven van alle voorwerpen die je verhuist. én daarmee bedoelen we alle voorwerpen: alle meubels, elektrische toestellen, TV, Hifi, Electronica, computers etc. Het is belangrijk dat je de totale waarde van je inboedel vermeldt, zo niet riskeer je onderverzekering en een lagere vergoeding. Heb je er geen idee van hoe dit te berekenen? Gebruik dan onze Inboedel calculator.

Voorwerpen binnen de categorieën "juwelen, edele metalen, bont, wijncollecties", "kunstvoorwerpen, antiquiten", "geld, effecten, cheques, coupons, documenten van alle aard", "levende dieren, planten, vers fruit en groenten", "oldtimers" en alle andere voorwerpen met een waarde hoger dan 50.000 euro zijn standaard niet verzekerd. Je kan hier wél een verzekering voor aanvragen door ons te contacteren. We werken er aan om ook de verzekeringen voor deze zaken in de toekomst op een eenvoudige manier online te kunnen afsluiten.

Hiervoor moet je 2 aparte verzekeringen afsluiten: één met jezelf als verzekeringsnemer en een andere met je vennootschap als verzekeringsnemer. Zo krijg je 2 aparte kwijtingen.

Dit betreft o.a. spiegels, borden, glazen, serviezen, flessen, vazen, lampen, voorwerpen uit porselein, glas of terracotta. TV-toestellen, computers, tablets, GSM’s, keukentoestellen zijn geen breekbare voorwerpen.

Dit is inpakmateriaal dat u krijgt, koopt of huurt van een door de Belgische Kamer der Verhuizers erkende verhuisfirma

De normale montage/demontage van meubels door de verhuisfirma wordt verzekerd. De aansluiting en installatie van andere goederen zoals elektrische toestellen, elektronica, domotica, lichtarmaturen is niet gedekt.

Meubelbewaring waarbij er een vrije individuele toegang tot de afgehuurde opslagruimte is, wordt standaard niet verzekerd. U kan deze verzekering aanvragen via het contactformulier.

De verzekeraar Baloîse Insurance zal geen verhaal uitoefenen op de verhuisfirma zelf, behoudens in geval van opzet of zware fout.

Heb je nog een andere vraag over verzekeringen? Aarzel dan niet om ze te stellen. We komen er binnen de 24 uur bij je op terug.

Image

Als enige erkend door
de Belgische Kamer der Verhuizers.